Friday, March 4, 2016

Ukraine SITREP March 4th, 2016 by Scott



A great Russian doctor, a pure genius, Zurab Kekelidze, once said that we can’t begin every morning with the news about a war next door. If we do, we are at risk for developing posttraumatic stress disorder that may never go away. To add a little good news, humor and clean fun to our daily dose of war news, I started posting short entertaining videos of different places and corners of the biggest country in the world, Russia. If you have a moment, please, check them out.

зеркало на заказ Київ




зеркало на заказ  - Якщо ви звернули увагу на останній гаджет новини, технологія Bluetooth є все лють. Bluetooth просто є спосіб для передачі даних через короткі відстані. Найчастіше, це пов'язано з мобільними телефонами. Але є новий гаджет на ринку, який зростає в популярності. Вона називається дзеркалом Bluetooth. Що Bluetooth потрібно зробити з дзеркалом? Продовжуйте читати, ви дізнаєтеся.

зеркало на заказ



Ви, як правило, купити дзеркало Bluetooth в якості доповнення на комплект для вашого автомобіля. Це або кліпи на або замінює існуючі дзеркала заднього виду. Думайте про це як заміна хай-тек для вашого дзеркала заднього виду. Хоча можуть бути включені інші функції, основною функцією одного з цих комплектів є додавання гучному телефонному системи до вашого автомобіля.

ST

Please Like Us On facebook